Piteștean reținut după ce și-a bătut fosta soție

de | 26.04.2023 15:54 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Piteștean reținut după ce și-a bătut fosta soție

Un piteștean, în vârstă de 55 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore după ce și-a bătut fosta soție.

Potrivit reprezentanților IPJ Argeș, pe numele bărbatului era emis un ordin de protecție de Judecătoria Pitești.

După ce a divorțat de soție, aceștia nu au rămas în relații prea bune. În urmă cu câteva zile, pe 21 aprilie, în timp ce se afla în localitatea Albota, bărbatul s-a întâlnit întâmplător cu femeia.

Omul a văzut negru în fața ochilor și a reacționat violent. Deși avea interdicție să se apropie de fosta soție, bărbatul nu a ținut cont de acest lucru. Mai mult decât atât, potrivit cercetărilor, omul a agresat-o pe femeie.

Polițiștii au fost chemați la fața locului, însă piteșteanul a fugit. A fost prins marți, 25 aprilie de polițiștii Secției de Poliție Rurală Albota, fiind condus la sediul poliției pentru audieri.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un jeleu o putea costa viața! Elevă de 14 ani- în stare gravă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș