Piteștean sancționat cu 2.000 de lei pentru furt de lemne!

de | 06.09.2023 19:07 | Știri, Eveniment

Un bărbat din Pitești, în vârstă de 53 de ani a fost prins la furt de lemne.

Piteșteanul a fost depistat de polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Serviciului de Ordine Publică au stabilit, pe raza comunei Cocu, iar în urma verificărilor efectuate cu privire la un transport de material lemnos, s-a constatat că acesta depășea cantitatea de lemne pentru care avea acte de proveniență.

Cu ajutorul unui specialist silvic, aceștia au verificat cantitatea, iar în cele două remorci cu care transporta lemnul, se afla cantitatea totală de 1,95 metri cubi în plus față de cea înscrisă în avizul de însoțire.

În urma celor sesizate de organele de lege, piteșteanul s-a ales cu o amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 171/2010R privind contravențiile silvice, iar cantitatea de material lemnos a fost confiscată și predată reprezentanților Ocolului Silvic Cotmeana.

De asemenea, verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

 

foto descriptiv ziarulderoman.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier între un tractor și un autoturism în Argeș! 3 victime implicate!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: