Accident rutier între un tractor și un autoturism în Argeș! 3 victime implicate!

de | 06.09.2023 18:55 | Știri, Eveniment

Update

Accidentul rutier s-a soldat cu 3 victime cu vârstele de 19, 20 și 37 de ani, toți bărbați.

accident 1 - Accident rutier între un tractor și un autoturism în Argeș! 3 victime implicate!

În urma monitorizării, două dintre acestea au fost transportate la spital de către două echipaje SMURD. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani, care prezenta plăgi la piciorul stâng și cap și un tânăr de 19 ani, care prezenta stare de rău.

Informații noi

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu doar câteva momente, între un tractor și un autoturism în localitatea Buzoești, județul Argeș.

Conform primelor informații transmise de ISU Argeș, la fața locului au fost identificate 3 victime, toate în stare de conștiență și neîncarcerate.

La fața locului se deplasează, în regim de urgență, pompierii de la Secția Costești cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.

Revenim cu mai multe informații.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Transfăgărășan va fi închis pentru competiția sportivă TRANSMARATON!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Buzoești

Ultimele articole