VIDEO Live – ISU Argeș a achiziționat 12 autospeciale de primă intervenție pentru lucrul cu apă de înaltă presiune și hidroperforare

de | 06.09.2023 17:43 | Știri, Eveniment

VIDEO #LIVE AICI

Astăzi, 6 septembrie, ISU Argeș se bucură de primele 12 autospeciale de primă intervenție pentru lucrul cu apă de înaltă presiune și hidroperforare, din totalul celor 42 achiziționate în cadrul Proiectului VIZIUNE 2020, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

La eveniment participă Viceprim-ministru, Ministrul Afacerilor Interne, Marian-Cătălin Predoiu, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, și adjunctul inspectorului general al IGSU, general-maior Benone-Gabriel Duduc.

Achiziționarea tehnicii de intervenție performantă care să asigure servicii la cele mai înalte standarde pentru cetățeni este și va rămâne o prioritate pentru instituția noastră, astfel că și în perioada următoare vor fi depuse eforturile necesare pentru ca acest proces să continue, în cele mai bune condiții, iar angajamenteleasumatesăfieoptimacoperite.

Celelalte 30 de autospeciale vorfirecepționate și distribuite inspectoratelor pentru situații de urgență până la sfârșitulluniioctombriea.c. Distribuție: ISU B-IF (1), ISU Alba (1), ISU Arad (1), ISU Bacău (1), ISU Bihor(1), ISU Bistrița-Năsăud(1),ISUBotoșani(1),ISUCălărași(1),ISUCaraș-Severin(1),ISUCluj (1),ISUCovasna(1)șiISUDâmbovița(1)

 

Sursa Foto Captură Video ISU Argeș/ Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Transfăgărășan va fi închis pentru competiția sportivă TRANSMARATON!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: