Piteșteancă prinsă că spărgea semințe și arunca cojile pe jos! A fost amendată cu 1000 de lei!

de | 05.07.2023 15:51 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

  • A primit amendă de 1000 de lei, a măturat și curățat toată zona unde se afla!
semințe femeie Pitești matura

Foto: Poliția Locală Pitești

Un echipaj al Poliției Locale – Biroul Ordine Publică, în timp ce se afla in serviciul de patrulare în cartierul Războieni,  mai exact langa blocul 5, unde se află de asemenea si un loc de joacă, a surprins astăzi, în jurul orei 14:30, o femeie ce spărgea semințe și arunca cojile jos, pe domeniul public.

După ce a fost identificată, ( D.C. 47 ani din Pitești) , acesteia i s-a aplicat o sancțiune de 1.000 de lei. Ulterior femeia a fost de acord să curețe și zona respectivă.

Sursă foto: Facebook Primăria MUnicipiului Pitesti

Astfel de comportamente se regăsesc tot mai des, în toate cartierele din oraș.

De curând doi bărbați în vârstă de 45 respectiv 55 de ani, care consumau semințe și aruncau cojile pe jos, au fost depistați de un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică, în carterul Trivale, Și-au recunoscut fapta și au făcut curat în urma lor.

6a377e1f 9fc4 43a1 9c1b 3bc5967c2096 - Piteșteancă prinsă că spărgea semințe și arunca cojile pe jos! A fost amendată cu 1000 de lei!

Alte cinci persoane au fost depistate în parcurile și locurile de joacă din Pitești, făcând mizerie pe domeniul public. Au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 5.000 de lei.

Polițiștii locali fac din nou apel către cetățeni, să dea dovadă de simț civic, pastrând curațenia domeniului public, fie că este vorba despre un loc de joacă, parc, scără de bloc, toate ambalajele, chiștoacele de țigări, cojile de semințe , etc, trebuie să fie aruncate la coșurile de gunoi. În cazul în care nu vor face acest lucru, cei prinși se pot alege cu amenzi între 1.000 și 1.500 lei.

 

Foto: Poliția Locală Pitești

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteștean de 24 de ani – reținut după ce a furat ce a găsit dintr-o mașină din oraș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția Locală Pitești

Ultimele articole