Piteșteanul CRBL – eliminat de la Survivor! Câștigul anunțat: 48.000 euro!

de | 19.04.2022 20:30 | Știri, Importante, Lifestyle, Național

S-a întâmplat în ediția din această săptămână a celebrului show ”Survivor  România”. Piteșteanul CRBL, membru în echipa Faimoșilor, a fost eliminat în 18 aprilie din competiția filmată în Republica Dominicană.

Conform anunțului oficial, CRBL a ieșit din cursă din cauza unor probleme medicale, la recomandarea doctorilor care i-au supravegheat evoluția pe durata showului. Prezentatorul Dan Pavel a fost cel care i-a dat vestea lui CRBL, în timpul Consiliului, informându-l ce au stabilit medicii și că urmează să părăsească echipa Survivor pentru a se îngriji de sănătate.

CRBL survivor

Scos din cursa Survivor de către medici

CRBL, te-ai aflat sub supraveghere medicală și sunt tratament pentru o perioadă de timp. Această recuperare așteptată și dorită de toată lumea, de către tine, în special, au crezut cu toții că poate fi încheiată la jocul de mai devreme. În urma a ceea ce s-a întâmplat la joc, ați putut vedea, medicul a decis după investigații suplimentare că recuperarea ta CRBL necesită mult mai mult timp și alte condiții decât cele pe care competiția Survivor România le așează asupra concurenților. Altfel spus, recuperarea ta, CRBL, necesită părăsirea competiției Survivor România din motive medicale”, este anunțul pe care Dan Pavel l-a făcut în timpul consiliului.

Vizibil afectat de hotărârea doctorilor de a-l socate din traseul competițional, CRBL a avut un mesaj emoțioat înainte de plecare:

CRBL elimiat

E foarte trist pentru mine să plec din motive de sănătate. Nu am apucat să lupt măcar o dată împotriva lui TJ, fair-play, sportiv. Am foarte multe regrete care țin de Survivor. Apropo de acasă, astăzi am câștigat cumva cel mai important joc de comunicare. Este comunicarea personală.

Am să mă duc acasă. O să mă conectez cu tribul de acasă, așa cum spuneți. Am să pierd tribul meu și joaca asta frumoasă și unică”

 4000 euro – suma pentru fiecare săptămână

Cu o emisiune în urmă, fanii show-ului remarcaseră absența lui CRBL din emisiune fiind nevoiți să să mulțumească cu explicația prezentatorului coform căreia artistul era accidentat și nu putea lua parte la cursele planificate pe insulă pentru ediția respectivă. După acest moment, presa națională a început să menționeze însă că Faimosul ar avea, în realitate, niste probleme medicale ale sistemului digestiv.

De altfel, în timpul emisiunii, CRBL a pierdut minim 15 kg. Când a intrat în competiție, pe 16 ianuarie 2022, artistul cântărea 101 kilograme, iar după primele două luni și jumătate a rămas șocat când s-a urcat pe cântar.

12 săptămâni a participat artistul argeșean la această competiție, extrem de dură, în condiții uneori aproape inumane, cu probe dure în junglă.

Conform showblitz.ro, pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor România, CRBL a primit de la PRO TV câte 4000 de euro, însumând un total de 48.000 euro.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonlie.ro:

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/luana-alexandra-popescu/" target="_self">Luana Alexandra Popescu</a>

Articol scris de Luana Alexandra Popescu

Editor și autor de content media online, specializat în relații publice și jurnalism. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu master în Comunicare Audio Video SNSPA.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CRBL | Survivor România

Ultimele articole