Doi piteșteni prinși în flagrant la furat de material feros. Au fost reținuți!

de | 04.06.2024 22:15 | Județean, Eveniment

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut doi bărbați.

Cei doi bărbați sunt din Pitești și au 40 și respectiv 42 de ani.

În urma cercetărilor făcute de oamenii legii s-a stabilit că în ziua de 22 mai, în jurul orei 20:00, polițiștii Secției 1 Poliție Pitești i-au depistat în flagrant pe cei doi piteșteni în timp ce sustrăgeau obiecte din material feros aflate într-o clădire dezafectată.

Bunurile au fost recuperate și predate reprezentantului persoanei vătămate, informează polițiștii argeșeni care mai precizează faptul că după administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean de 40 de ani prins furând din anexele unor blocuri din Pitești

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești

Ultimele articole