Pitești. 31 martie 2023 – ultima zi cu bonificație de 10 % pentru plata impozitelor!

de | 27.03.2023 13:33 | Știri, Administrație, Economic, Județean, Național, Pitești

Anunț important pentru piteșteni. Municipalitatea din Pitești anunță cetățenii că data de 31 martie este ultima zi când pot beneficia de bonificația de 10% pentru plata cu anticipație a impozitelor locale.

Direcția Impozite și Taxe Locale reamintește contribuabililor că, pentru plata cu anticipație a impozitelor pe clădiri, pe terenuri și pe mijloace de transport, datorate pentru întregul an fiscal 2023, de către persoanele fizice, până la data de 31 martie 2023 inclusiv, se acordă o bonificație de 10 %. Este recomandată alternativa plăţii online a impozitelor şi taxelor locale, precum și a amenzilor contravenționale, variantă rapidă, sigură și fără necesitatea deplasărilor la ghișeu.

Modalități de plată a taxelor și impozitelor locale la Pitești: online, cu autentificare, pe primariapitesti.ro: impozite si taxe online, pe ghiseul.ro, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice prin virament bancar, în conturile instituției deschise la Trezorerie direct la ghișeele instituției cu numerar sau cu card bancar; programul ghișeelor poate fi consultat pe site-ul instituției, aici.

Sursă foto: Facebook Primaria Municipiului Pitesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Angajări la 3 primării din Argeș. Posturi pe perioadă nedeterminată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole