Strategia Națională Anticorupție. Document important adoptat la Pitești

de | 27.03.2023 13:45 | Știri, Administrație, Județean, Național, Pitești

Primăria Municipiului Pitești a adoptat ”Declarația privind asumarea agendei de integritate națională în coordonatele Strategiei Naționale Anticorupție 2021 – 2025”. Aceasta a fost adoptată în contextual în care se consideră necesară continuarea dezvoltării și implementării unor instrumente care să conducă la transparentizarea procesului decizional, la prevenirea efectivă a corupției și la creșterea nivelului de încredere a beneficiarilor în serviciile publice specifice oferite.

”CONSTRUIM ÎNCREDERE!” – Campanie de informare a publicului cu privire la drepturile și obligațiile ce îi revin în relația cu autoritățile și instituțiile publice în vederea stimulării unei atitudini civice anticorupție.

”Considerând necesară continuarea dezvoltării și implementării unor instrumente care să conducă la transparentizarea procesului decizional, la prevenirea efectivă a corupției și la creșterea nivelului de încredere a beneficiarilor în serviciile publice specifice oferite, Primăria Municipiului Pitești a adoptat ”Declarația privind asumarea agendei de integritate națională în coordonatele Strategiei Naționale Anticorupție 2021 – 2025””, se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook a administrației locale.

Prin acest demers, reprezentanții instituției exprimă, în mod ferm, angajamentul de continuare a eforturilor anticorupție prin toate mijloacele legale și administrative corespunzătoare, reîntărind asumarea valorilor fundamentale și a principiilor promovate de către SNA 2021 – 2025, precum și hotărârea de a îndeplini toate măsurile specifice care țin de competența exclusivă a Municipiului Pitești.

Documentul poate fi vizualizat pe site-ul Primăriei Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești. 31 martie 2023 – ultima zi cu bonificație de 10 % pentru plata impozitelor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești