PITEȘTI: A agresat o femeie și a furat 17 câini de rasă în valoare de 16.000 de euro

de | 12.01.2023 16:28 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un cetățean elvețian, în vârstă de 25 de ani, dar și o femeie din Iași, de 32 de ani, sunt cercetați pentru infracțiunile de tâlhărie și complicitate la furt.

Cei doi au furat 17 câini de rasă, în timp ce se aflau în parcarea unui centru comercial, din Pitești, de la o tânără de 29 de ani, din Pitești. Fapta a avut loc în anul 2021, iar dosarul în care sunt cercetați cei doi indivizi a fost acum înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

Potrivit cercetărilor, bărbatul ar fi pândit-o pe piteșteancă atunci când a ajuns cu cățeii din rasele pomeranian și buldog francez, în parcarea centrului comercial, iar ulterior, i-a furat animalele, un portofel și a îmbrâncit-o, pentru a se face nevăzut.

Elvețianul a fost ajutat de femeia de 32 de ani din Iași. Aceștia au întocmit documente de export pentru câini, la un cabinet veterinar de pe raza județului Iași, iar apoi patrupedele au fost vândute în afara țării.

Conform oamenilor legii, prejudiciul cauzat a fost stabilit la peste 16.000 de euro și 300 de lei.

Foto descriptiv Ora de Sibiu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O fabrică din Argeș face angajări! Peste 250 de posturi disponibile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Iași | Pitești | Sibiu

Ultimele articole