Pitești: A uitat o oală pe aragaz și a alertat un bloc întreg

de | 12.06.2022 12:40 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

O tragedie putea avea loc, duminică, într-un apartament situat în cartierul Craiovei, din Pitești, după ce un locatar a uitat o oală pe aragaz.

Vasul de gătit a luat foc, iar fumul dens a început să fie vizibil din apartament.

Vecinii, panicați, au alertat autoritățile, sunând la 112.

Pompierii de la Detașamentul Pitești au ajuns la locul solicitării cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Salvatorii au constatat că fumul dens a apărut după ce vasul de gătit a fost uitat pe aragaz. Din fericire, nu au existat persoane care să aibă nevoie de îngrjiri medicale.

Pentru a evita o astfel de întâmplare, oamenii sunt sfătuiți să supravegheze aparatele de gătit în timpul funcționării acestora. De asemenea, dacă oala sau tigaia de gătit ia foc, NU TURNAȚI APĂ, nu aruncați vasul de gătit pe jos sau pe mobilier. Opriți alimentarea cu gaz/ energie electrică a aparatului de gătit.

Oalele sau tigăile cuprinse de foc se sting acoperindu-le cu un capac, ori așezând un propop ud peste ele.

Foto descriptiv Arhivă

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Tineri prinși cu droguri într-un club celebru din Budeasa

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | SMURD

Ultimele articole