BREAKING NEWS! Pitești: Șoferul autoturismului implicat în accidentul de la Stadion a murit la spital

de | 18.11.2023 10:25 | Județean, Eveniment, Importante

Update 10:25

Din păcate, tânărul de 22 de ani, care a fost transportat la spital, în urma accidentului grav care a avut loc azi noapte în zona stadionului Nicolae Dobrin, a murit la spital.

Accident grav cu victime în zona stadionului

Știrea inițială

Un grav accident rutier a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 02:30, pe strada Nicolae Dobrin din Pitești. Trei tineri au fost răniți.

Din primele informații, un tânăr de 22 din Albota, care conducea un autoturism, pe strada Nicolae Dobrin, din direcția Războieni către Smeurei, ar fi pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei cu care circula și a carosabilului ud, a ieșit în decor, unde a lovit un autoturism parcat și un stâlp de beton.

a93c12cc d46c 4744 b98a 9217310c107b 1 - BREAKING NEWS! Pitești: Șoferul autoturismului implicat în accidentul de la Stadion a murit la spital

Tânărul nu se afla singur în mașină. Cu el mai erau doi prieteni, un alt tânăr de 18 ani și o fată de 19 ani.

Din păcate, în urma impactului puternic, șoferul de 22 de ani a rămas încarcerat.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii de la Detașamentele Pitești și Bradu cu o autospecială de interventie, o autospecială de descarcerare, și trei echipaje SMURD. De asemenea, la locul accidentului s-au deplasat și polițiștii pentru a efectua cercetări.

După aproximativ o jumătate de oră, forțele de intervenție au reușit să îl scoată pe tânăr dintre firele contorsionate, iar apoi un echipaj medical l-a evaluat imediat.  Are un picior și o mână rupte și un traumatism cranio cerebral.  A ajuns de urgență la spital.

73b5178d 05dd 4a99 94ec eabb700827dd - BREAKING NEWS! Pitești: Șoferul autoturismului implicat în accidentul de la Stadion a murit la spital

Și celelalte două persoane implicate în accident au primit îngrijiri medicale.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto și vătămarea ușoară a doi pasageri din autoturism (un tânăr de 18 ani și o tânără de 19 ani).”, transmite IPJ Argeș

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor, până la înlăturarea oricărui pericol.

Din cauza accidentului traficul a fost blocat în zonă, iar politia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

sursă foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O fată de 14 ani a ajuns la spital, iar părinții ei au murit, în urma unui accident rutier!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole