anchetaonline.ro

Pitești. Acțiunea de dezinsecție, reprogramtă pentru noaptea de 31 august spre 1 septembrie!

de | 30.08.2023 14:55 | Pitești, Administrație

Primăria Municipiului Pitești informează că, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, noua etapă a acțiunii de dezinsecție va fi reprogramată. Astfel, joi, 31 august, de la ora 22:00, până vineri, 1 septembrie, la ora 05:00, vor fi executate, în Pitești, servicii de dezinsecție pentru combaterea populațiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile și generatoare de disconfort (insecte zburătoare și târâtoare: căpușe, țânțari, muște etc).

Vor fi utilizate două tunuri de pulverizare vapori de substanță pentru dezinsecție, cu o rază de acțiune de până la 50 m, destinate acoperirii zonelor cu arbori și spații verzi, precum parcurile, străzile și aleile din jurul clădirilor. Echipele vor asigura trecerea prin toate zonele orașului, inclusiv străduțele adiacente, parcările și parcurile din cartiere, cuprinzând o arie cât mai largă pentru o eficiență crescută a întregului demers. Stropirile vor fi efectuate de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, care va folosi pentru dezinsecție substanța CYPERTOX FORTE. Produsul este avizat de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, face parte din grupa 3, tip 18 și se regăsește în Registrul național al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană. ”În cazul în care vremea nu va permite, din nou, efectuarea etapei, aceasta va fi reprogramată, cu informarea, în prealabil, a populației. Rugăm posesorii de familii de albine și de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident”, a transmis administrația locală din Pitești în informarea publicată.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Proiectele vor fi dezbătute în Comisia de Dialog Social. Calendar BAC și Evaluare Națională 2024

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești