anchetaonline.ro

Locuitorii din zona Turcești rămân fără apă potabilă, joi, 31 august!

de | 30.08.2023 14:55 | Pitești, Administrație

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, zona Turceşti, joi 31 august, între orele 09:00 – 12:00.

Afectaţi vor fi utilizatorii situaţi pe str. Narciselor şi parţial str. Aleea Stadionului.

Societatea informează că oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia de lucrări în cadrul proiectului Extindere reţele de apă şi canalizare menajeră, str. Aleea Stadionului şi str. Narciselor, mun. Piteşti, jud. Argeş“.

Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, transmit reprezentanții societății Apă Canal.

Informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, puteți suna la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. Totodată, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

apa canal Pitești gis

. Pitesti este operator regional specializat in domeniul producerii si distribuirii apei potabile si colectarii, epurarii si evacuarii in emisar a apelor uzate, prestand servicii pentru peste 350.000 locuitori echivalenti. Este o societate comerciala pe actiuni, cu capital integral de stat, actionari fiind Municipiului Pitesti (detinand cca. 90% din capitalul social al societatii), Judetul Arges si alte 14 localitati membre ale Asociatiei de  Intercomunitara Arges (ADIA).

Societatea isi desfasoara activitatea in aria administrativa a municipiului Pitesti, a oraselor Costesti,  si Topoloveni si a comunelor Albota, Bascov, Bradu, Buzoesti, , Lunca Corbului, Maracineni, Mosoaia, Stolnici, Teiu, Ungheni, Poiana Lacului, Birla,  si Uda conform contractului de delegare nr. 1/26.03.2010 incheiat cu ADIA.

Actuala societate Apa Canal 2000 isi are radacinile in fosta intreprindere de Gospodarie Comunala si Locativa, infiintata in anul 1960, care a suferit mai multe modificari, transformandu-se succesiv in functie de dezvoltarea orasului.

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

JOI. Întreruperi de curent în Pitești și alte 2 comune din județ!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000