PITEȘTI: Amenzi de până la 10.000 de lei pentru nedeclararea foselor septice

de | 05.10.2022 14:33 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Atenție, piteșteni! Primăria Municipiului amintește că data de 30 octombrie reprezintă termenul limită pentru înscrierea în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate.

Astfel, până la această dată, proprietarii spaţiilor conectate la sistemul individual adecvat de epurare trebuie să își declare fosele septice individuale.

În caz contrar, persoanele fizice și juridice vor primi amenzi cuprinse între 5.000 lei și 10.000 de lei.

În conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 714 din 26 mai 2022 privind aprobarea criteriilor pentru autorizarea, construcția, înscrierea/înregistrarea, controlul, exploatarea și întreținerea sistemelor individuale adecvate de colectare și epurare a apelor uzate, neînscrierea în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate de către persoanele fizice și juridice constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 de lei la 10.000 de lei”, transmite Primăria Municipiului Pitești.

Foto Agrointeligenta

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

S-a decis! A fost plafonat prețul pentru lemnele de foc

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole