Pitești. Anunț important pentru candidații programați vineri la proba practică pentru permisul auto

de | 25.05.2023 13:44 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

Prefectura Argeș a venit astăzi cu un anunț important pentru candidații care au vineri, 26 mai, proba practică a permisului de conducere. De altfel,astăzi, vineri și sâmbătă se închide temporar circulația pe străzile Teiuleanu și Nicolae Dobrin în contextul desfășurării evenimentului de motorsport Raliul Argeșului 2023. Vă reamintim că joi25 mai 2023, ora 19:00 este programată prezentarea echipajelor în Piața Primăriei din Pitești.

Radu Perianu, prefectul județului Argeș, anunță că punctul de plecare va fi parcarea din fața restaurantului Cornul Vânătorului! Această decizie vine ca urmare a faptului că în Pitești sunt restricții de trafic ce includ și zona Stadionului, de aceea nu va fi folosită mâine. Schimbarea locului de plecare este valabilă strict pe 26 mai, se arată în ionformarea publicată pe pagina de Facebook a instituției! 60 de candidați vor susține mâine examenul practic pentru permis, la Pitești.

Foto descriptiv. Sursă foto: G4media.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Se închide temporar circulația pe străzile Teiuleanu și Nicolae Dobrin pentru ”liniuțe” cu acte-n regulă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Instituția Prefectului

Ultimele articole