(VIDEO) Descinderi în forță ale mascaților la traficanți care vindeau droguri în Argeș!

de | 25.05.2023 13:37 | Știri, Eveniment, Județean, Național

(VIDEO) Descinderi în forță ale mascaților la traficanți care vindeau droguri în Argeș!

În cursul zilei de astăzi, 25 Mai, vor avea loc șase percheziții domiciliare în municipiul București, efectuate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești.

Perchezițiile sunt realizate în cadrul a două dosare ce au ca obiect comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, din cercetări s-a stabilit faptul că în cursul anului 2023, mai multe persoane ar fi comercializat droguri de mare risc, consumatorilor din județul Argeș și municipiul București.

În urma perchezițiilor, trei persoane vor fi duse la audieri, la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești.

Acțiunile beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Amintim faptul că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

foto/video IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Percheziții la Spitalul Județean de Urgență Pitești! Au fost ridicate documente

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Pitești

Ultimele articole