AZI la Pitești Arena! FC Argeș Basketball vs. CSM Petrolul Ploiești

de | 23.09.2023 10:45 | Pitești, Importante, Lifestyle

  • Hai la meci!

FC Argeș baschet

Astăzi, 23 septembrie începând cu ora 18:00, FC Argeș Basketball primește vizita lui CSM Petrolul Ploiești în prima etapă a Ligii Naționale Getica 95.

Meciul va avea loc pe Pitești Arena.

Bilete pentru duelul din weekend pot fi achiziționate online, pe www.biletesmart.ro/pitesti, dar și de la Casieria Pitești Arena.

Aceasta este deschisă pentru publicul piteștean astăzi până la ora meciului.

FC Argeș baschet

Debutul de campionat ne pune față în față cu o echipă bună. Ploieștiul a jucat foarte bine în meciurile din Cupa României, câștigând de două ori în deplasare. Asta ne poate spune un lucru important și anume că adversarul nostru are caracter. Făcând o comparație cu echipa noastră, pot spune că avantajul pe care ei îl au îl reprezintă continuitatea la nivelul băncii tehnice și a lotului de jucători.
Întâlnim o echipă echilibrată pe posturi, atât afară, cât și la interior. Nu va fi o treabă simplă pentru noi, dar suntem pregătiți să lăsăm totul pe teren, să deschidem sezonul regulat cu o victorie și să încântăm fanii piteșteni”, a transmis Nebojsa Vidic.

baschet fc arges

Împreună pentru Pitești!”

 

Foto: Facebook FC Argeș Basketball

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Icoana făcătoare de minuni de la Muntele Athos se află pentru câteva zile la biserica Mavrodolu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: FC Argeș Basketball