PITEȘTI: Bărbat prins cu droguri! Avea 7 plicuri asupra lui

de | 31.10.2022 16:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un bărbat a fost prins, în acest final de săptămână, de către jandarmii argeșeni, în Pitești, cu mai multe droguri asupra sa.

Mai exact, omul avea 6 plicuri ce conțineau o conțin substanță de culoare albă și un plic de culoare roz ce conține fragmente vegetale de culoare verde închis, fiind susceptibile că au efect psihoactiv și psihotrop.

Jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale.

De asemenea, substanțele au fost înmânate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Pitești, pentru continuarea cercetărilor.

Prins în timp ce ce desena cu un spray, graffiti pe peretele unui restaurant

Alt bărbat a fost amendat în acest weekend cu 3.000 de lei, după ce a fost prins de jandarmii argeșeni în timp ce desena cu un spray, graffiti pe peretele unui restaurant.

Acesta a fost sancționat pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Citiți, de asemenea, pe anchetanline.ro:

Șocant! O polițistă s-a sinucis împușcându-se în cap!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole