Bătaie într-o sală de jocuri de noroc din Pitești! Tânăr de 27 de ani – amenințat cu un cuțit

de | 14.02.2023 14:16 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Bătaie într-o sală de jocuri de noroc din Pitești! Tânăr de 27 de ani – amenințat cu un cuțit

Luni, 13 februarie, doi bărbați din municipiul Pitești au fost reținuți pentru 24 de ore de către poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti, fiind cercetați pentru infracțiunile de loviri sau alte violențe tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și pentru amenințare, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit anchetatorilor, cei doi bărbați, în vârstă de 39, respectiv 44 de ani, au fost implicați într-un scandal, soldat cu o bătaie în toată regula, în incinta, dar și în apropierea unei săli de jocuri de noroc din Pitești. Mai exact, cei doi au acut un conflict cu un alt bărbat, în vârstă de 27 de ani.

Scandalul a început în sala de jocuri, iar apoi a continuat afară, acolo unde indivizii l-au bătut pe tânărul de 27 de ani. Aceștia nu s-au oprit aici. Înarmat cu un cuțit, unul dintre cei doi agresori a amenințat victima.

Luni, 13 februarie, cei doi bărbați din Pitești au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv Antena 3

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Rupt de beat, a sunat la 112 și a spus că l-a lovit o mașină! Ce pățise, de fapt, bărbatul

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: