Pitești: Un hoț care a spart o casă, a fost prins după ce a furat 50 de lei dintr-o geantă!

de | 21.11.2023 17:23 | Știri, Eveniment

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au identificat și reținut un bărbat de 28 de ani.

Din cercetările făcute de polițiști, efectuate, s-a stabilit un hoț a încercat să dea o spargere într-o casă din Pitești.

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, din Moșoaia, cu antecedente penale, a acționat în seara zilei de 21 octombrie, în jurul orei 21:00.

Acesta ar fi intrat în curtea unei case din Pitești pe poarta ce era întredeschis, apoi pe o ușă de acces ce nu era asigurată.

Chiar după ce a pus mâna pe cei 50 de lei dintr-o geantă, și își continua căutările de bunuri pe care le-ar fi putut fura, a fost surprins chiar de una dintre locatare, care a coborât de la etajul 1 al locuinței.

În cursul zilei de luni, 20 noiembrie, bărbatul bănuit a fost depistat de polițiști și condus la sediul poliției, pentru cercetări.

În urma administrării probatoriului și a parcurgerii etapelor procesuale, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 21 noiembrie, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive

De asemenea, cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale a celui în cauză.

 

Foto descriptiv – pandurul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Un transport agabaritic va trece prin Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: