Prefectul Radu Perianu: Drumul 794I ducea la un simbol al Argeșului – Cabana Cumpăna

de | 21.11.2023 16:43 | Județean, Politic

Problema privind podul de la Arefu, de pe Drumul Județean 704I Arefu (DN7C) – Lac Vidraru-Cumpăna (DN7C), a intrat în atenția prefectului de Argeș, Radu Perianu, care își manifestă public nemulțumirea față de reacția pe care conducerea Consiliului Județean Argeș a avut-o după ce liberalii argeșeni au semnalat că respectivul pod s-a surpat.

de Radu Perianu

Acum spun că niciun pod rupt și un drum distrus nu e treaba lor.

Mă întreb, retoric evident, care o fi treaba lor? Infrastructura Argeșului este, în mare parte, praf, ceea ce face evidente ,eforturile” șefilor de la CJ de a moderniza drumurile.

În zona Căteasca, oamenii se plâng că ocolesc kilometri buni ca să ajungă acasă pentru că podul este închis circulației. Construcția a fost ,un efort” al Consiliului Județean Argeș, atât de mare încât e periculos să fie folosit.

A sărit ca ars Marius Nicolaescu, vicele de la CJ, când s-a anunțat în spațiul public că s-a rupt un pod în zona Vidraru și zice că drumul județean e făcut praf din cauza mașinilor de mare tonaj care transportă lemne”, arată Radu Perianu în informarea primită.

Totodată, prefectul Radu Perianu mai precizează, potrivit sursei citate, că: ”Drumul 794I, insignifiant pentru Marius Nicolaescu și Ion Mînzînă, ducea la un simbol al Argeșului- Cabana Cumpăna. Locul este acum aproape izolat.”,

Foto descriptiv. Sursă foto: PNL Argeș,

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Marius Nicolaescu: ”Consiliul Județean va declasifica drumul și îl va transmite în administrarea Romsilva”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Radu Perianu

Ultimele articole