Pitești: Controale la săli de jocuri, baruri și restaurante! Agenți de pază- prinși dormind

de | 27.02.2023 15:01 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Pitești: Controale la săli de jocuri, baruri și restaurante! Agenți de pază- prinși dormind

Au fost controale masive, săptămâna trecută, în sălile de jocuri, barurile, restaurantele și cluburile din Pitești.

Polițiștii din cadrul compartimentului Sisteme de Securitate din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au desfășurat verificări cu scopul prevenirii și combaterii infracțiunilor contra patrimoniului agenților economici, prin verificarea modului de organizare cu privire la manipularea, depozitarea și transportul valorilor monetare și respectarea normelor de lucru interne.

De asemenea, a fost verificat modul în care agenții de pază ai furnizorilor de servicii de securitate privată își respectă obligațiile specifice.

32 de societăți au fost verificate, iar în urma controalelor, au fost date 8 amenzi în valoare de 20.000 de lei.

Printre neregulile constatate de polițiști se numără nerespectarea obligației de a dota agenții de securitate cu uniformă cu însemnele firmei. De asemenea, patru agenți de pază au fost găsiți dormind, în timpul programului, fiind luată măsura sancționării acestora.

O altă neregulă a fost constată la o sală de jocuri verificată, acolo unde oamenii legii au descoperit că pe timpul nopții își desfășura activitatea un singur angajat și că nu exista ghișeu care să asigure protecția la atacuri asupra casierului. Mai mult, deși programul de funcționare era non-stop, nu exista niciun paznic.

Cu ocazia verificărilor, personalul care manipuleaza valori a fost instruit cu privire la modul de depozitare al valorilor, folosirea seifurilor încuiate și modul de acțiune în situații deosebite.
De asemenea agenții de securitate au fost instruiți cu privire la modul de executare a serviciului, respectarea consemnului general și particular al postului”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Forțe noi la IPJ Argeș! 158 de elevi au început practica

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș

Ultimele articole