anchetaonline.ro

PITEȘTI: Dați afară din bar cu Poliția! De beat ce era, unul dintre bărbați a căzut cu bicicleta

de | 02.11.2022 19:05 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Doi bărbați au băut până și-au pus în cap, în această seară, într-un bar din Pitești, de pe Calea București. Pentru că de-abia se mai țineau pe picioare, reprezentanții localului au încercat să îi convingă să plece și au refuzat să le mai servească alcool.

Deoarece bărbații nu voiau sub nicio formă să iasă din bar, reprezentanții s-au văzut nevoiți să apeleze la ajutorul polițiștilor.

Un echipaj a ajuns la fața locului, iar cei doi au fost scoși, în cele din urmă, din local, nefiind nevoie de aplicarea sancțiunilor din partea oamenilor legii.

smurd pompieri19 - PITEȘTI: Dați afară din bar cu Poliția! De beat ce era, unul dintre bărbați a căzut cu bicicleta

Însă, „spectacolul” a continuat afară, când unul dintre bărbați, care venise cu bicicleta, nu a mai reușit, efectiv, să meargă cu vehiculul cu două roți și a căzut. Prietenul de pahar a sunat și el la 112 solicitând ajutor pentru colegul în suferință.

Astfel, în zonă a ajuns și un echipaj SMURD, care a acordat îngrjiri medicale la fața locului bărbatului rănit. Ulterior, acesta ar fi refuzat transportul la spital.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Argeș – Un mort și mașina făcută bucăți!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: