Pitești: De la petrecere la spital! Tânăr căzut de la etaj

de | 06.08.2022 08:07 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Pitești

Seara de pomină pentru un tânăr de 27 de ani, care se afla , vineri spre sâmbătă, la o petrecere într-o locuință situată pe strada Paltinului, din cartierul Găvana.

După ce s-a distrat cu prietenii, în această dimineață, în jurul orei 7, acesta a căzut de la etajul al treilea. Cel mai probabil, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar la un moment dat s-a dezechilibrat, potrivit martorilor.

Cei care au sunat la 112 au fost prietenii cu care se afla. Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă a ajuns la fața locului,  iar tânărul, care era conștient, a fost preluat și transportat la Spitalul Județean de Urgență Pitești

De asemenea, la fața locului a ajuns și un echipaj din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, pentru a desfășura cercetări.

Din verificările preliminare, rezultă că bărbatul ar fi căzut, accidental, de la etajul trei al unui bloc, unde se afla la o petrecere.

Polițiștii efectuează verificări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Conform reprezentanților ISU Argeș, tânărul de 27 de ani, este conștient și cooperant, dar a suferit multiple politraumatisme, traumatism cranio cerebral și traumatism toraco-abdominal.

 

Foto descriptiv RepublikaNews

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mesaj RO-Alert în Argeș! A fost semnalată prezența unui urs!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | SMURD