Pitești. Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST 2023

de | 06.10.2023 12:52 | Lifestyle, Pitești

Administrația locală din Pitești anunță că Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST, ajuns la a VII-a ediție, va avea loc anul acesta duminică, 29 octombrie, de la ora 18:00, la Filarmonica Pitești.

Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Pitești și de Consiliul Local, prin Centrul Cultural Pitești, cuprinde un concurs de interpretare și recitaluri extraordinare susținute de artiști consacrați ai genului: Grupul Folk P620, Adrian Bezna și Mircea Baniciu &Band. Prezintă Ion Marinescu de la Radio România Actualități.

În sala de concerte a Filarmonicii Pitești

Juriul va fi format din personalități din domeniul muzical: conf. univ. dr. Gheorghiță Stroe – șef al Catedrei de Muzică a Universității Pitești (președintele juriului), prof. dr. Camelia Văduva-Clavac – asistent universitar, profesor de canto în cadrul Universității Pitești, Valentin Sprîncenea – profesor de chitară clasică la Liceul de Arte “Dinu Lipatti” Pitești, Adrian Bezna – cantautor, poet, și Andrei Bulf, directorul artistic al festivalului. Preselecția pentru concursul de interpretare va avea loc duminică, 29 octombrie, de la ora 10:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții (Centrul Cultural Pitești), iar spectacolul se va desfășura duminică, 29 octombrie, de la ora 18:00, în sala de concerte a Filarmonicii Pitești. Aspiranții la premiile și trofeele festivalului se pot înscrie până pe data de 27 octombrie 2023.

Prețul biletelor – 50 lei

Regulamentul festivalului și fișa de înscriere pot fi descărcate de pe site-ul oficial al Centrului Cultural Pitești (centrul-cultural-pitesti.ro) sau de pe pagina oficială de Facebook a instituției. Pentru informații suplimentare puteți suna la numărul de telefon al Centrului Cultural Pitești – 0248/219976 sau să scrieți la adresa oficială de e-mail cultcentre@yahoo.com. Biletele pentru Festivalul Național de Muzică Folk TRIVALE FEST 2023 vor fi puse în vânzare de luni, 9 octombrie, la casieria Filarmonicii Pitești. Prețul unui bilet este 50 de lei.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vreme capricioasă în weekend

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole