Pitești. A fost semnat proiectul de renovare energetică a clădirii primăriei

de | 11.09.2023 17:49 | Administrație, Pitești

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a anunțat astăzi că a semnat contractul ”Renovare energetică și instalare stații de încărcare pentru vehicule electrice aferente clădirii Primăriei Municipiului Pitești”. Valoarea finanțării PNRR este de 8.946.278,79 lei (la care se adaugă TVA).

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Piteștiul a obținut finanțarea, prin PNRR, a unui proiect de renovare energetică a clădirii primăriei. Clădirea administrativă a municipiului Pitești nu a fost modernizată cu sisteme de izolație.

Investiția prin care se va realiza, în următorul an, renovarea energetică a clădirii are drept scop reducerea consumului de energie primară și promovarea utilizării surselor regenerabile.

Am semnat astăzi, 11 septembrie 2023, contractul ”Renovare energetică și instalare stații de încărcare pentru vehicule electrice aferente clădirii Primăriei Municipiului Pitești” cu Asocierea RO Construct Center (Leader), Eurass Steand AG (Asociat 1), cu subcontranctant Elcas Systems 2001. Valoarea finanțării PNRR este de 8.946.278,79 lei (la care se adaugă TVA)”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție, șoferi! Sunt anunțate 4 transporturi agabaritice în Bascov

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole