anchetaonline.ro

PITEȘTI. Întreruperi de curent în zilele de 16 și 17 august

de | 13.08.2023 22:03 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Atenție! Curent oprit!

Distribuție Oltenia execută lucrări programate în rețelele electrice în vederea creșterii gradului de siguranță și continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum și a îmbunătățirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite și anunță întreruperea furnizării energiei electrice la următorii consumatori casnici și agenți economici:
✅ Miercuri, 16 august 2023, în intervalul orar 09:00 – 16:00, curent oprit la PITEȘTI:
  • Str. Calea Bascovului, Livezilor cu bloc B2017 alimentat din PT 6 Ceair circ. 6
  • Străzile Dumitru Brătianu, N Brînzeu, Nicolae Iorga, alimnetate din PTAb 2 Dănescu circ 5

 

✅ Joi, 17 august 2023, în intervalul orar 09:00 – 17:00, curent oprit la PITEȘTI:

  • Străzile: Crinului, Florăriei, Justiției, Mihail Kogalniceanu, Traian Vuia, Ghe Lazar cu străzile adiacente și blocurile B1, CRIN, D7, E6, G1 alimentate din PTCZ Fabrica de Butoaie

 

✅ Joi, 17 august 2023, în intervalul orar 09:00 – 15:00, curent oprit la PITEȘTI:

  • Str. Bănănăi, str. DN 65 B – de la intersecţia str. Drumul 23 până la sensul giratoriu de intrare în Piteşti din cart. Prundu, alimentate din PTA Lutz-terț, PTA 3 Pic-terț, PTAb 2 Pic-terț, PTA Pic Construct-terț, PTA Peco Senator-terț, PTA OMV Autostrada-terț, PTA Gero Trade-terț, PTA Service Kia-terț, PTA PECO ROMFAR-terț, PTA Service Honda-terț, PTA EURO PROIECT-terț, PTA 1 Bănănăi, PTAb Dody Plast Tech-terț, PTAb Dody Plast Tech 2-terț, PTAb Dody Plast Tech 3-terț, PTA METALUX-terț, PTAb 2 D BARCODE-terț, PTAb YTARF- terț,PTAb MOL AUTOSTRADA

 

Lucrările pot fi reprogramate în situația în care condițiile meteo sunt nefavorabile.”

curentul electric curent joi

Informaţii actualizate despre programul acestor lucrări pentru săptămâna în curs sunt disponibile la adresa www.distributieoltenia.ro.
Distribuţie Oltenia avertizează:
ATENŢIE!
Constituie pericol iminent de electrocutare următoarele acţiuni întreprinse de persoane neautorizate:
▪ intrarea în posturile de transformare;
▪ urcarea pe stâlpii de susţinere ai reţelelor electrice;
▪ înlocuirea siguranţelor electrice în posturile de transformare, cutiile de distribuţie, nişele şi firidele de la case şi blocuri de locuinţe.
Deficiențele în alimentarea cu energie electrică ce afectează rețelele electrice din județul Argeș pot fi semnalate non – stop, direct operatorului de distribuție, la unul dintre numerele de telefon:
▪ Info Tel 0800 500 000 – număr de telefon gratuit în orice rețea;
▪ 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în rețeaua națională.
Utilizând doar codul locului de consum* și numărul de telefon, utilizatorii rețelelor electrice pot sesiza întreruperile în alimentarea cu energie electrică, după aproximativ 20 de secunde de așteptare, fără a mai intra în contact cu un operator.
* Codul locului de consum se află pe factura de energie electrică şi începe cu 005.
Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești