Fotbalist din Pitești, arestat după ce a tâlhărit și a dat cu spray lacrimogen în ochi unui bărbat

de | 23.03.2023 08:40 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Fotbalist din Pitești, arestat după ce a tâlhărit și a dat cu spray lacrimogen în ochi unui bărbat

Tânărul care a furat un telefon și i-a dat cu spray lacrimogen în ochi bărbatului de la care trebuia să cumpere dispozitivul, este un fotbalist din Pitești.

Așa cum vă anunțam, miercuri, 22 martie, un tânăr de 20 de ani, din Pitești este cercetat după ce a tâlhărit un bărbat cu care se întâlnise pentru a cumpăra un telefon, teoretic.

Verficările desfășurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au arătat faptul că, pe 17 februarie, tânărul s-a întâlnit cu un bărbat care avea un telefon spre vânzare, spunându-i acestuia că este interesat să îl cumpere. Însă, ajuns la locul întâlnirii, tânărul de 20 de ani l-a tâlhărit pe bărbat, înainte dându-i cu spray lacrimogen în ochi. Apoi, a fugit cu telefonul în valoare de peste 6.000 de lei.

Marți, 21 martie, individul a fost depistat și condus la sediul poliției de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, în baza unui mandat de aducere.

Potrivit Curier.ro, tânărul de 20 de ani, David T. este un fotbalist din Pitești, legitimat la A F C Juventus Victoria 1992 Bascov. În 2019 a jucat la FC Argeș (n.r. ACS Campionii Fotbal Club Argeș), fiind legitimat până în 2021, iar apoi s-a transferat la A F C Juventus Victoria 1992 Bascov.

Mai mult, tânărul are antecedente, fiind cercetat în Vâlcea tot pentru tâlhărie calificată. Conform sursei citate, fotbalistul a folosit aceeași metodă ca în cazul evenimentului din Pitești.

Acum, fotbalistul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Foto descriptiv Foto focuspress.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un grup format din 4 minori a spart două școli!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: