Pitești: Noi locuri de parcare în cartierul Traian

de | 12.05.2022 10:09 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Veste bună pentru piteșteni! Administrația Domeniului Public și Primăria Municipiului Pitești anunță că au fost finalizate lucrările de asfaltare a parcării blocului 48, situat pe Aleea Militarilor, din cartierul Traian.

Demersul a presupus asfaltarea unei suprafețe de aproximativ 200 mp, iar în urma acesteia, au fost create 10 locuri de parcare.

locuri-parcare-traian (2)

Administrația publică mai spune că în următoarele zile vor fi efectuate marcajele pentru locurile de parcare. Prin urmare, locatarii din zonă, proprietari ai mașinilor parcate în locurile respective, sunt rugați să faciliteze realizarea lucrărilor în condiții optime și să nu blocheze accesul în zonele amintite.

Amintim că o altă schimbare a fost produsă pe Calea Craiovei din Pitești, acolo unde a fost pus în funcțiune un semafor nou, cu buton.

Semafor nou, cu buton, pe Calea Craiovei din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: cartierul Traian | Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole