anchetaonline.ro

Doliu la CJ Argeș! S-a stins din viață un membru din familia președintelui Ion Mînzînă

de | 12.05.2022 10:27 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Perioadă dificilă pentru familia președintelui Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă. Socrul președintelui CJ a trecut la cele veșnice, lăsând în urma sa multă durere.

Colegii președintelui Ion Mînzînă sunt alături de acesta și i-au transmis sincere condoleanțe.

Colegii din Consiliul Județean Argeș transmit cele mai sincere condoleanțe președintelui Consiliului Județean, Ion Mînzînă, și familiei sale. Suntem cu gândul și sufletul alături de domnia sa în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a socrului.
Sincere condoleanțe!
Dumnezeu să-l ierte și să-l odinească în pace!”, transmite Consiliul Județean Argeș.

Și colegii din PSD Argeș au transmis un mesaj de condoleanțe președintelui Ion Mînzînă, în contextul tragediei care s-a abătut asupra familiei acestuia:

Colegii din PSD Argeș sunt alături de domnul președinte Ion Mînzînă în greaua suferință pricinuită de pierderea socrului său. Fie ca bunul Dumnezeu să aline durerea familiei îndoliate.
Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească în pace!
Echipa PSD Argeș”

Nicolae Georgescu: PSD Argeș vine în sprijinul profesorilor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Consiliul Județean Argeș | Ion Mînzînă | PSD | PSD Argeș