Pitești. Se oprește curentul!

de | 06.06.2023 09:42 | Știri, Administrație, Pitești

Administrația locală din Pitești anunță programul de întreurperi al curentului. Astfel, de astăzi până vineri, cei de la Distribuție Oltenia au programat lucrări în reţelele electrice în vederea creşterii gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum și a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite în mai multe zone din Pitești.

Serviciul de furnizare și distribuire a energiei electrice nu este în subordinea municipalității, aceasta este o modalitate de a informa publicul piteștean asupra întreruperilor programate și anunțate de către Distribuție Oltenia pentru prevenirea eventualelor defecțiuni sau neplăceri ce pot apărea în intervalul orar în care se efectuează respectivele intervenții la rețeaua de distribuție a energiei electrice.

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice în vederea creşterii gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum și a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite și anunță întreruperea furnizării energiei electrice la următorii consumatori casnici și agenţi economici:

  • Marți, 06 iunie 2023, până la 16:00, Str. Exercițiu și Dumitrie Onciul spațiu Comercial Carpați și blocurile A5, A3, A2, A1, B7, B7A, B8, C17, C18A, C20, B9, C9, B9, A4, A4A, A4C alimentate din PTCZ 7 Banat;
  • Miercuri, 07 iunie 2023, în intervalul orar 09:00-16:00, Str. Gheorghe Sontu până la sensul giratoriu Tg din Vale, str. Constantin Brâncoveanu, str. Râurilor cu blocurile C1, C2, C3, D1, D2,D3 alimentate PTCZ 9 Bloc Centru;
  • Joi, 08 iunie 2023, în intervalul orar 09:00-16:00, Banca Comerciala Romana, cu blocurile D2, D4, D6 alimentate din PTCZ 11 Bloc Centru;
  • Vineri, 09 iunie 2023, în intervalul orar 09:00-16:00, Pasajul Maria Teiuleanu și blocurile E3A , E3B, E3C, Serviciul Permis și Pașapoarte, CEC, Liceul Economic Maria Teiuleanu, Clinica dentara Dr.TEO, Maestro, Farmacia Iedera, Banca Transilvania, Sinevo, Agentia Loteria Romana alimentate din PTCZ E3 Bloc Centru.

Lucrările pot fi reprogramate în situaţia în care condiţiile meteo sunt nefavorabile.

Informaţii actualizate despre programul acestor lucrări pentru săptămâna în curs sunt disponibile la adresa distributieoltenia.ro.

Distribuţie Oltenia avertizează:

ATENŢIE! Constituie pericol iminent de electrocutare următoarele acţiuni întreprinse de persoane neautorizate:

  • intrarea în posturile de transformare;
  • urcarea pe stâlpii de susţinere ai reţelelor electrice;
  • înlocuirea siguranţelor electrice în posturile de transformare, cutiile de distribuţie, nişele şi firidele de la case şi blocuri de locuinţe.

Deficiențele în alimentarea cu energie electrică ce afectează rețelele electrice din județul Argeș pot fi semnalate non – stop, direct operatorului de distribuție, la unul dintre numerele de telefon:

  • Info Tel 0800 500 000 – număr de telefon gratuit în orice rețea;
  • 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în rețeaua națională.

Utilizând doar codul locului de consum și numărul de telefon, utilizatorii rețelelor electrice pot sesiza întreruperile în alimentarea cu energie electrică, după aproximativ 20 de secunde de așteptare, fără a mai intra în contact cu un operator. Codul locului de consum se află pe factura de energie electrică şi începe cu 005.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primaria Municipiului Pitesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Marți, 6 iunie – mai multe localități din Argeș rămân fără curent electric

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Distribuție Oltenia