Pitești. Pistă de biciclete, extinsă

de | 23.08.2023 14:57 | Pitești, Administrație

Cristian Gentea primarul Piteștiului vine cu o veste bună pentru bicicliști: se execută lucrări de marcare a pistelor de biciclete existente pe trotuarele de pe Calea București.

Vă reamintim că zilele trecute administrația locală din Pitești anunța că va fi amenajată în Parcul ”Lunca Argeșului”, parc preferat de tinerii bicicliști sau skateri, o nouă zonă de recreere, dedicată adolescenților care iubesc provocările sportului pe role. În acest sens, a fost semnat, luni, contractul pentru proiectarea și execuția zonei Pump Track – Skate Park din Lunca Argeșului.

”Administrația Domeniului Public execută lucrări de marcare a pistelor de biciclete existente pe trotuarele de pe Calea București.

Lungimea totală este de 1,4 km.

Pentru marcarea pistei de biciclete s-a utilizat vopsea bicomponentă 2k antiskid de culoare verde, aplicată la cald pe suprafața carosabilă, asigurând astfel durabilitatea și vizibilitatea în timpul utilizării”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

33 locuri de parcare reabilitate în cartierul Popa Șapcă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole