PITEȘTI. Preselecție „Festivalul Tinerilor”, ediția a IV -a

de | 13.03.2024 11:44 | Pitești, Lifestyle

Filarmonica Pitești organizează a IV – a ediție a Festivalului Tinerilor, eveniment ce se adresează tinerilor talentați, cu vârsta de până la 19 ani, care cântă la un instrument sau sunt soliști vocali și doresc să se afirme.

festival Pitești

Juriul festivalului este format din violonistul Răzvan Stoica, violoncelistul Ștefan Cazacu, pianistul Ștefan Doniga, clarinestistul Emil Vișenescu (pentru secțiunea muzică clasică), dirijorul și compozitorul Andrei Tudor, profesoara de canto și solista Ozana Barabancea (secțiunea jazz-pop) și alți componenți ai orchestrei simfonice a Filarmonicii Pitești.

Toți cei care vor să candideze trebuie să încarce o înregistrare video pe platforma online  Youtube sau Facebook cu interpretarea proprie a unei piese din repertoriul muzicii clasice,  respectiv jazz-pop, apoi să transmită linkul la adresa de email festivalultinerilor2024@filarmonica-pitesti.ro alături de CV sau o scurtă biografie.

Cererile primite vor fi evaluate pentru cele două secțiuni: muzică clasică, respectiv jazz-pop.

festival Pitești

Trebuie precizat faptul că primii șase concurenți la secțiunea muzică clasică vor debuta alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești în concertul simfonic din 30 mai 2024.

Primii zece concurenți clasați la secțiunea jazz-pop vor debuta în concertul jazz-pop susținut alături de bandul Filarmonicii Pitești în 31 mai 2024.

Important de mențonat! Câștigătorii acestei secțiuni trebuie să aibă și partiturile pentru piesele interpretate.

Rezultatele vor fi afișate în data de 6 mai pe www.filarmonica-pitesti.ro (secțiunea concursuri&masterclass).

 

Foto: Filarmonica Pitești

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Spectacol caritabil. Elena Iagăr: “Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș se implică în strângerea de fonduri pentru terapia copiilor cu autism”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești

Ultimele articole