CSM Pitești. Primele rezultate de la Campionatul European de Sambo pentru Tineret

de | 21.04.2023 19:28 | Lifestyle, Județean, Național, Pitești, Știri

Vești de la Campionatul European de Sambo pentru Tineret! Cei de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Pitești au anunțat astăzi pe pagina de Facebook primele rezultatele. Astfel, David Marina (CSM Pitești) a obținut locul 7 la categoria 98 kg.

”Campionat European de Sambo pentru Tineret, Haifa-Israel, 18-23 Aprilie 2023, Marina David (CSM Pitești), categoria 98 kg, Loc 7”, au scris cei de la CSM Pitești pe pagina de Facebook.

Vă reamintim că în luna martie, la București, s-a desfășurat Campionatul Național de Sambo pentru Juniori, Tineret și Cupa României de Seniori, iar sportivii de la Clubul Sportiv Municipal Pitești au obținut rezultate notabile. Atunci, latineret, feminin, Preda Ana-Maria și Purcaru Elida, au obținut locul 2 la categoria 54 kg, respectiv 65 kg, iar la masculin, Puricel Radu a obținut locul 1 la categoria 88 kg, Bobescu Eduard la categoria 64 kg și Marina David la categoria 98 kg au ocupat poziția secundă și locul 3 a revenit sportivilor Sorici Alin, Bratu Alexandru și Andrei Eduard.

Sursă foto: Facebook CSM Pitesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Premieră în România! Lefties deschide primul magazin

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CSM Pitești