Atenție, șoferi! Trafic infernal pe DN7 Pitești-Sibiu

de | 21.04.2023 19:00 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național, Pitești

Atenție, șoferi! Trafic infernal pe DN 7 Pitești-Sibiu

Trafic infernal pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu, vineri, 21 aprilie. Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române s-au format coloane de mașini pe ambele sensuri de mers, între localitățile Tălmaciu și Lazaret, județul Sibiu.

În zona localității Boița se fac lucrări de reparații, astfel, circulația rutieră este oprită înreprize de 20-30 de minute.

La fața locului se află polițiștii care ajută la fluidizarea traficului.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule și să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcției de deplasare”, transmite Centrul Info Trafic.

Foto TIRMagazin.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vin banii în Argeș. Facturi decontate pentru proiecte finanțate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN7