Ultimă oră! Criminalul de la Câmpulung- arestat pentru 30 de zile

de | 21.04.2023 18:40 | Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Știri

Ultimă oră! Criminalul de la Câmpulung- arestat pentru 30 de zile

INFORMAȚII NOI!  Bărbatul de 51 de ani, din comuna Voinești, județul Dâmbovița, care și-ar fi ucis soția într-un apartament din municipiul Câmpulung, a fost reținut pentru 24 de ore în noaptea de joi spre vineri. Astăzi, el a fost prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Prin urmare, soțul femeii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

În urma administrării probatoriului, în noaptea de 20 spre 21 aprilie a.c., bărbatul de 51 de ani, din comuna Voinești, județul Dâmbovița, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de astăzi, 21 aprilie, cel în cauză a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș în fața instanței, iar Tribunalul Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Știre inițială, 20 aprilie 2023

Detalii șocante! Femeia din Câmpulung ar fi fost înjunghiată și lăsată într-o baltă de sânge

Suspiciune de crimă în municipiul Câmpulung, acolo unde a fost găsită o femeie decedată, prezentând urme de violență.

Georgiana, o femeie, de 51 de ani, din Municipiul Câmpulung a fost găsită moartă chiar în propria locuință de oamenii legii, în urma unui apel la 112.  Sesizarea a fost făcută  chiar de o rudă a victimei, care a apelat la polițiștii din Câmpulung, deoarece nu reușea să ia legătura cu aceasta.  Principala sa teamă era să nu fie moartă.

Accesul în imobil s-a realizat cu ajutorul pompierilor argeșeni.

Principalul suspect ar fi chiar soțul victimei, care în urma acestui eveniment macabru s-a prezentat la sediul Secției de Poliție Rurală Voinești din județul Dâmbovița. În prezent, el se află în custodia polițiștilor, urmând să fie condus la sediul Poliției din Argeș, pentru audieri.

Potrivit surselor noastre, femeia a fost găsită într-o baltă de sânge, cu un cuțit în claviculă. De asemenea, se pare că femeia a fost omorâtă din cauza geloziei bărbatului. Conform acelorași surse, victima ar fi avut o altă relație cu un alt bărbat, dintr-un alt oraș, iar ea ar fi vrut să se mute la acesta.

Din primele verificări, nu au fost identificate, în trecut, sesizări la Poliția Municipiului Câmpulung, referitoare la o eventuală stare conflictuală între cei doi soți.

Locul faptei este asigurat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș  împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale urmează să efectueze cercetări în acest caz.

Foto Colaj Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

   Doliu în presă! O jurnalistă din Pitești a murit la numai 32 de ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung

Ultimele articole