NOU în Pitești! Restaurantul NORD – mâncare proaspătă tot timpul

de | 19.08.2023 19:21 | Anunțuri

Când vine vorba de masă, mereu ne dorim mâncare variată și, în același timp, proaspătă. Dar, cel mai important… ar fi grozav să nu o preparăm noi!

NORD – viitorul restaurant cu linie de autoservire, care se va deschide în str. Negru Vodă, vizavi de Spitalul Militar (chiar în clădirea Condor), vine cu un meniu bogat, care să acopere toate mesele zilei, de la mic dejun, la prânz și cină.

4b15e614 3d8f 463e 806c 48fa0b19118d - NOU în Pitești! Restaurantul NORD – mâncare proaspătă tot timpul

Preparatele vor avea doar ingrediente proaspete și pline de savoare, iar – pe lângă felurile principale – nu vor lipsi salatele și deserturile de casă.

Dacă trebuie să mâncați la birou, dacă aveți mulți oaspeți, dacă nu aveți timp să gătiți sau pur și simplu vreți să luați o pauză de la bucătărie, dacă doriți să gustați ceva diferit și gustos în fiecare zi sau vreți o dietă echilibrată și sănătoasă pentru copilul dumneavoastră, atunci sigur restaurantul-autoservire NORD vă va răspunde acestor dorințe.

c1e554aa 4ecf 4763 8804 5fa9847a5f29 - NOU în Pitești! Restaurantul NORD – mâncare proaspătă tot timpul

Meniul zilnic va fi unul variat și va cuprinde atât produse pregătite după rețete tradiționale românești, cât și preparate din bucătăria internațională, astfel încât să acopere o gamă cât mai largă de preferințe și să fie și pe placul celor mai mofturoși dintre noi.

d53717b7 5cc2 466d 87b8 a285da540519 - NOU în Pitești! Restaurantul NORD – mâncare proaspătă tot timpul

Localul este unul primitor și – pe lângă spațiul interior unde veți putea servi masa – pentru zilele senine, va avea deschisă și o mică terasă.

NORD va fi deschis zi de zi, cu excepția duminicilor.
De luni până vineri va funcționa în intervalul 9:00-19:00, iar sâmbăta de la 9:00 la 15:00.

🔻 O nouă destinație pentru petrecerile tale!

NORD vine și cu o zonă dedicată petrecerilor, situată la etajul restaurantului – autoservire. Cadrul elegant creat aici este perfect pentru petreceri mai restrânse, așa cum sunt majoratele, botezurile, cununiile civile, reuniunile, revederile, petrecerile de final de an sau orice alte party-uri ce nu depășesc 70 – 80 de invitați.

Oaspeții pot alege între meniuri all inclusive sau meniuri personalizate după preferințele lor, având siguranța că preparatele ce le vor fi servite vor fi delicioase și fresh. De asemenea, dacă doresc să dinamizeze petrecerea, li se poate pune la dispoziție, la cerere DJ și MC.

NORD își va deschide porțile în această toamnă și cu siguranță, dacă îi veți trece pragul, produsele delicioase vă vor face să reveniți. Iar dacă nu puteți ajunge și doriți să vă comandați ceva acasă sau la birou, în curând meniurile NORD vor fi disponibile și în aplicațiile de home delivery.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Restaurant NORD