Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei: ”Cu toții ne dorim o coagulare a veritabilelor forțe de dreapta”

de | 19.08.2023 19:20 | Politic, Județean

Astăzi, în București, a avut loc Conferința Națională a Forța Dreptei. Evenimentul a reunit peste 1.400 de participanți la Aula Universității Politehnica din București. Delegația argeșeană condusă de către președintele Emanuel Soare și deputatul Adrian Miuțescu a fost una numeroasă, de aproximativ 100 de persoane, membri de partid și simpatizanți.

Sursă foto: Facebook Adrian Miutescu. Sursă foto: Facebook Adrian Miutescu. Sursă foto: Facebook Adrian Miutescu. Sursă foto: Facebook Adrian Miutescu.

”Alături de o delegație numeroasă din Argeș, am participat azi la Conferința Națională a partidului Forța Dreptei. Evenimentul a reunit la București peste 1.400 de persoane, colegi din toate județele țării, oameni responsabili, hotărâți să facă politică în interesul cetățenilor.

Am fost bucuros să asist la discursul președintelui Forța Dreptei, Ludovic Orban, al președintelui PMP, Eugen Tomac, al vicepreședintelui USR, Claudiu Năsui și al primarului capitalei, Nicușor Dan. Cu toții ne dorim o coagulare a veritabilelor forțe de dreapta, într-o mișcare politică care își propune să producă o schimbare reală în România.

În cadrul evenimentului au fost prezentate și aprobate strategia politică a partidului pentru anul 2024, principalele direcții ale programului de guvernare și calendarul alegerilor interne ale Forța Dreptei”, a transmis deputatul Adrian Miuțescu.

Sursă foto: Facebook Adrian Miutescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Conferință Națională a Forța Dreptei. Delegația argeșeană este una numeroasă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu