anchetaonline.ro

PITEȘTI: S-a predat poliției după un furt produs acum 5 ani

de | 21.12.2022 08:08 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Pitești, care probabil a vrut să facă o faptă de sărbători, s-a hotărât, în această dimineață, să se predea poliției, după ce în urmă cu 5 ani a comis un furt.

Piteșteanul s-a prezentat, în jurul orei 6 dimineața, în fața echipajului Poliției Locale care se afla în serviciul de patrulare din zona Teatrul Alexandru Davila, din Pitești, spunând că vrea să se predea.

Potrivit autorităților, acesta era dat în urmărire de aproximativ 5 luni. În această perioadă, bărbatul s-a sustras și a fugit în diferite orașe din țară. Cel mai probabil, sătul să se tot ascundă, piteșteanul a decis să ușureze munca polițiștilor și să își recunoască fapta.

Oamenii legii l-au condus la la Secția Nr 1 Poliție, unde s-a constatat că cele spuse de el se confirmă.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident cu pieton! Femeie spulberată în timp ce mergea pe stradă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: