anchetaonline.ro

Bărbatul care a încălcat ordinul de protecție și le-a lovit pe fosta concubină și pe nepoata sa, arestat preventiv!

de | 20.12.2022 23:03 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au finalizat un dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunilor de amenințare, violență în familie și încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție, precum și loviri sau alte violențe.

Din cercetările efectuate de către polițiști s-a stabilit că, un bărbat de 35 de ani, din comuna Bistrețu, județul Dolj ar agresat două persoane.

Astfel, în noaptea de 12 spre 13 decembrie, acesta ar fi încălcat prevederile ordinului de protecție emis față de concubina sa, ar fi lovit-o pe aceasta și pe o nepoată, și ar fi adresat amenințări.

Agresorul a fost reținut, la acel moment, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În aceeași zi, bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a admis cererea, dispunând arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.“, anunță IPJ Argeș.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incredibil! Un bărbat a încălcat ordinul de protecție și și-a bătut concubina și nepoțica!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: