anchetaonline.ro

Incredibil! Un bărbat a încălcat ordinul de protecție și și-a bătut concubina și nepoțica!

de | 14.12.2022 16:00 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați, în cursul nopții de 12 spre 13 decembrie, cu privire la faptul că un bărbat de 35 de ani ar fi încălcat prevederile ordinului de protecție emis față de concubina sa.

Acesta ar fi lovit-o pe concubina și pe o nepoată, și ar fi adresat amenințări.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, violență în familie și încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție, precum și loviri sau alte violențe.
În urma administrării probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în cursul zilei de 13 decembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au dispus reținerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, față de bărbatul în cauză.
În aceeași zi, bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a admis cererea, dispunând arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.“, anunță IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Mașină răsturnată în afara drumului! Victima – o tânără de 15 ani!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: