anchetaonline.ro

Argeș: Mașină răsturnată în afara drumului! Victima – o tânără de 15 ani!

de | 13.12.2022 21:33 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu doar câteva momente, pe raza localității Buzoiesti, sat Serboieni.

Din primele informații, ar fi vorba despre un autoturism răsturnat în afara drumului.

La fața locului intervin oompierii pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor, precum și pentru a acorda îngrijiri medicale la nevoie.

A fost vorba de un autoturism care s-a răsturnat în afara părții carosabile cu doi ocupanți în interior.
Paramedicii SMURD au preluat un pasager și l au transportat la spital.
Victima a fost o persoană de sex feminin în vârstă de 15 ani care acuza dureri în zona toracelui și la spate.”, anunță ISU Argeș.

masina rasturnata accident - Argeș: Mașină răsturnată în afara drumului! Victima - o tânără de 15 ani!

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un tânăr de 20 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 65A, pe raza localității Buzoești, din direcția Recea spre Costești, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, pe drum în aliniament, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara carosabilului.

În urma evenimentului rutier, pasagera dreapta față, minoră de 15 ani, din Buzoești, a suferit leziuni ușoare, fiind transportată la o unitate medicală pentru investigații.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”, anunță IPJ Argeș.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Incendiu la o casă în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: