Un polițist de doar 21 de ani s-a împușcat în cap, după ce și-a tăiat venele!

de | 13.12.2022 22:57 | Știri, Eveniment, Național

Un polițist de doar 21de ani, din județul Galați, și-a luat viața în această seară, conform Digi24.

Agentul de poliție, care lucra în MAI de doar 9 luni drept angajat la Postul de Poliție din Cavadinești, și-a tăiat venele, apoi s-a împușcat în cap.

Polițistul a fost găsit de mama sa.

Nu se știe încă motivul pentru care tânărul a recurs la acest gest extrem. Din primele informații, se pare că se despărțise recent de iubita sa.

A fost deschisă o anchetă pentru a se stabili modul în care s-a petrecut incidentul.

La data de 13 decembrie 2022, Poliția Orașului Târgu Bujor a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr, de 21 de ani, cu domiciliul în aceeași localitate, și-ar fi tăiat venele și s-ar fi împușcat în cap, fiind în stare de inconștiență. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și, după primele verificări, au stabilit faptul că tânărul este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și, în momentul producerii incidentului, se afla în concediu”, transmite IPJ Galați.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: