PITEȘTI: Se deschid bazinele de agrement!

de | 27.05.2022 10:11 | Știri, După locație, După subiect, Importante, Lifestyle, Pitești

Anunț mult așteptat oferit de Primăria Municipiului Pitești. Bazinele de agrement din oraș vor fi deschise, în mod oficial, pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului. Cu acest prilej, va fi intrare gratuită, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Din 2 iunie, va fi pusă o taxă de intrare, în valoare de 20 de lei pentru adulți. Copiii, elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere și achită pentru un bilet doar 7 lei.

bazine-pitesti (1)

Foto Facebook Primăria Municipiului Pitești

Cei care aleg să se relaxeze în aer liber, la bazin, pot găsi printre facilitățile și serviciile oferite aici: bazin pentru adulți și pentru copii, plajă, șezlonguri, terasă, spațiu de joacă pentru cei mici, asistență medicală, serviciu salvamar și serviciu de pază și ordine publică.

De asemenea, prețul de închiriere al unui șezlong este de 10 lei.

Bazinele sunt deschise zilnic, între orele 08:00 și 20:00.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Summer Street Festival la Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: