Schimbări pe Calea București și Exercițiu

de | 27.05.2022 08:29 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a anunțat că a fost finalizată reabilitarea spațiului verde de pe strada Exercițiu. În acest sens, a fost instalat un sistem de irigații, rulouri de gazon, dar și garduri de protecție, imaginile cu aspectul străzii înainte și după efectuarea acestor modificări, vorbind de la sine.

exercitiu-pitesti

Foto Facebook

Totodată, edilul Cristian Gentea transmite că și zona de pe Calea București a fost reabilitată, accentuând faptul că își dorește ca în viitorul apropiat să fie făcute astfel de schimbări pe toate arterele municipiului, centrul, cartierele și zonele limitrofe.

calea bucuresti - Schimbări pe Calea București și Exercițiu

Foto Facebook

Mulțumesc angajaților Salpitflor pentru eforturile de a întreține orașul verde și curat, mulțumesc și piteștenilor care păstrează și se implică în menținerea zonelor reabilitate!
De noi toți depinde să trăim într-unul dintre cele mai curate și cochete orașe din România!”, a transmis primarul municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești: Colectare a deșeurilor voluminoase! Când va avea loc

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Calea București | Cristian Gentea | Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole