Pitești: Șofer Bolt- amenințat cu un cuțit de client!

de | 30.03.2023 15:10 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Pitești: Șofer Bolt- amenințat cu un cuțit de client!

Un șofer Bolt a trecut printr-o cursă de coșmar, miercuri seara, atunci când un client a scos cuțitul la el.

Incidentul a avut loc în jurul orei 23:00, în timp ce bărbatul îl transporta pe individ de pe B-dul Nicolae Bălcescu, către cartierul Războieni. La un moment dat, clientul, un bărbat de 41 de ani, din Pitești, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a început să fie agresiv verbal cu șoferul de Bolt.

Mai mult, individul a scos un cuțit și l-a amenințat pe conducătorul auto. Din fericire, în dreptul sediului Poliției Municipiului Pitești, bărbatul amenințat a reușit să iasă din autoturism și a fugit în curtea poliție, acolo unde a cerut ajutor agenților.

Bărbatul de 41 de ani a fost imobilizat de polițiști și condus la audieri. Acesta are antecedente, în trecut fiind cercetat pentru fapte de violență.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Caz șocant în Argeș. Un bărbat a ajuns în comă, după ce a primit o palmă într-o altercație

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bolt

Ultimele articole