Caz șocant în Argeș! Un bărbat a ajuns în comă după ce a primit o palmă într-o altercație

de | 30.03.2023 14:41 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Național

Caz șocant în Argeș! Un bărbat a ajuns în comă după ce a primit o palmă într-o altercație

Un argeșean de 63 de ani, din localitatea Domnești a fost reținut pentru 24 de ore, miercuri, 29 martie, după ce a bătut un alt bărbat, vecin cu el.

Incidentul șocant a avut loc pe 26 martie, atunci când cei doi vecini s-au întâlnit în fața unui bar din localitatea Domnești. La un moment dat, din cauza consumului de alcool, agresorul s-a luat la ceartă cu victima, în vârstă de 64 de ani.

Conflictul dintre cei doi a degenerat, iar bărbatul de 63 de ani l-a luat lovit pe omul 64 de ani. Potrivit surselor noastre, victima ar fi primit o singură palmă. Însă, lovitura l-a doborât la pământ pe om, fiind lăsat inconștient.

La fața locului au ajuns polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domenști, dar și un echipaj medical, care a preluat victima în comă.

Miercuri, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore pentru vătămare corporală din culpă. Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești: Șofer Bolt- amenințat cu un cuțit de client!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole