În Pitești. Stradă închisă la noapte!

de | 22.11.2023 15:20 | Pitești, Administrație

Administrația locală din Pitești anunță că se va închide temporar circulația, începând de azi, în intervalul orar 23:30 – 04:00, pe strada Smeurei, pe tronsonul între strada Exercițiu și strada Teilor. În această perioadă, se va putea circula pe ruta ocolitoare: strada Exercițiu – strada Teilor.

Administrația Domeniului Public Pitești va executa, începând de astăzi, 22.11.2023, de la ora 23:30, lucrări pentru ”Reînființare trecere pentru pietoni semaforizată cu buton, de pe carosabilul străzii Smeurei, la nr. 38, din zona intersecției cu strada Mitrea Cocor”, ca urmare a implementării proiectului ,,Sistem de management integrat al traficului, sistem de monitorizare video, inclusiv pentru transportul public de călători LOT I”. ”Pentru execuția acestor lucrări, strada Smeurei va fi închisă pe tronsonul între strada Exercițiu și strada Teilor, în intervalul orar 23:30 – 04:00. În această perioadă, autovehiculele vor circula pe ruta ocolitoare: strada Exercițiu – strada Teilor”, anunță administrația locală din Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Zeci de polițiști au venit să îi aducă un ultim omagiu lui Condoruș Savaste, la Capela Sfântul Gheorghe

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești