PITEȘTI: Beată și drogată! Așa a fost prinsă o tânără de 20 de ani la volan

de | 17.08.2022 14:22 | După locație, După subiect, Eveniment, Pitești, Știri

Situația tinerilor care urcă beți sau drogați la volan este îngrijorătoare, având în vedere că polițiștii rutieri se confruntă din ce în ce mai des cu astfel de cazuri.

Marți dimineața, o tânără de 20 de ani din Pitești s-a ales cu dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului și a substanțelor cu efect psihoactiv.

În jurul orei 07:30, tânăra, care probabil se întorcea de la o petrecere stropită cu alcool și nu numai, a fost depistată de polițiștii rutieri în timp ce conducea o mașină pe strada Liviu Rebreanu, din Pitești.

Fata a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ea a fost verificată și cu aparatul Drugtest, polițiștii constatând cu stupoare că aceasta se afla și sub influența drogurilor.

Tânăra a fost condusă la o unitate medicală, pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii valorii alcoolemiei, dar și pentru a se stabili prin analize de specialitate ce substanță cu efect psihoactiv consumase aceasta.

Ea s-a ales cu dosar penal, iar permisul de conducere i-a fost reținut, fiind eliberată dovada înlocuitoare fără drept de circulație.

Foto descriptiv BZI

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Un copac a căzut de două ori peste o mașină de lux, în Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești